JIJ ONTWERPT

WIJ MAKEN

GELEVERD BINNEN 3-5 WERKDAGEN

ZELF JE EIGEN MIJLPAALTJE ONTWERPEN?...

zo werkt het

KIES JE KLEUR
Voor de kop van het paaltje kun je kiezen uit zes standaardkleuren. Klik op de vierkantjes om de kleur te veranderen. Staat de kleur die je wilt er niet tussen, neem dan contact met ons op via info@mijlpaaltje.nl. Tegen een geringe meerprijs is in principe iedere andere kleur mogelijk.

TEKST
Standaard kunnen we vier tekstregels aanbrengen op het paaltje, een kopregel (maximaal vier letters of cijfers) en drie regels op het witte vlak. Wil je meer tekstregels, neem dan contact met ons op.

KIES EEN AFBEELDING OF LOGO
Wil je een afbeelding of logo op het paaltje, klik dan op (AFBEELDING) en voeg een afbeelding of logo toe aan je bestelling via "bladeren". De maximale grootte van het bestand dat je kunt plaatsen is 10MB. Lukt het niet, neem dan gerust contact met ons op en wij regelen het voor je.

BESTELLEN
Als je op (VERZENDEN) klikt, ontvangen wij jouw ontwerp en gaan we na je betaling voor je aan de slag. Je gaat automatisch naar de betaalpagina. Op de betaalpagina kun je aangeven hoeveel paaltjes je wilt, het formaat. Je kunt veilig en veertrouw afrekenen via i-Deal of Paypal. Zodra wij je betaling hebben ontvangen is je bestelling definitief.

LEVERTIJD
De levertijd is drie tot vijf werkdagen en de verzending van het paaltje gaat via PostNL. Je ontvangt een mailbericht over de bezorging van jouw MIJLPAALTJE.

KLEUR >>

TEKST >>

AFBEELDING >>

EMAIL ADRES (VUL HIERONDER JE EMAILADRES IN EN TOETS ENTER OF KLIK OP VERZENDEN) >>