MOGELIJKHEDEN & INSPIRATIE

een tastbaar aandenken van iedere mijlpaal

Een berg beklommen? Een lange afstandswandeling gemaakt? Meegedaan aan een evenement? Ben je net vader of moeder geworden? Bestaat jouw bedrijf 25 jaar? Heeft jouw bedrijf de geplande omzet bereikt? Heb je de milestone in je project bereikt? Om je altijd aan deze bereikte mijlpalen te herinneren hebben we een uniek en tastbaar aandenken ontwikkeld, het MIJLPAALTJE

Het mijlpaaltje is een schaalmodel van de bermpaaltjes die je in het buitenland tegenkomt. De paaltjes zijn vervaardigd van een speciaal soort hoogwaardig zeer zuiver en glad gips. Het formaat van het kleinste paaltje is (H) 8 cm, (B) 5 cm en (D) 3 cm en is absoluut milieuvriendelijk.

Standaard bedrukken we beide zijden van het paaltje en is de kop van het paaltje gekleurd. In principe is iedere kleur mogelijk.

We maken het Mijlpaaltje helemaal naar jouw wens en voor jou persoonlijk, welke mijlpaal het ook is geweest. In principe kunnen we ieder ontwerp voor je maken. Ook foto’s kunnen we op het Mijlpaaltje overbrengen. Ga naar de pagina ONTWERP ZELF en probeer het maar eens.

Voor bedrijven, wieler- en wandelverenigingen, motorclubs, autoverenigingen kunnen we ook grote series maken. Neem hiervoor contact met ons op.

De mijlpaaltjes worden geproduceerd in samenwerking met een instelling die mensen met een verstandelijke beperking helpt en begeleidt zich verder te ontwikkelen.