MOGELIJKHEDEN & INSPIRATIE

een tastbaar aandenken van iedere bereikte mijlpaal

Een berg beklommen? Een lange afstandswandeling gemaakt? Meegedaan aan een evenement? Bestaat jouw bedrijf 25 jaar? Heb je een mijlpaal in je project bereikt? Om altijd een tastbare herinnering te hebben zijn onze mijlpaaltjes uniek en zeer geschikt.

De Mijlpaal als wegmarkering komt oorspronkelijk uit de Romeinse tijd. De paaltjes gaven de richting en afstand aan langs doorgaande wegen. In Frankrijk zie je ze nog veel en ook de moderne wegaanduiding is daar gebaseerd op het oude kilometerpaaltje. Ons mijlpaaltje is een schaalmodel van deze kilometerpaaltjes. De paaltjes zijn vervaardigd van een zeer zuiver en milieuvriendelijk gips en worden volledig in Nederland en met Nederlandse producten gemaakt.

We hebben zes standaard kleuren, maar in overleg zijn in principe alle kleuren mogelijk.

We maken het Mijlpaaltje helemaal naar jouw wens en voor jou persoonlijk, welke mijlpaal het ook is geweest. In principe kunnen we ieder ontwerp voor je maken. Ook foto’s kunnen we op het Mijlpaaltje overbrengen. Ga naar de pagina ONTWERP ZELF en probeer het maar eens. Lukt het niet of kom je er niet uit? Wij maken met alle plezier een ontwerp voor je.

Voor bedrijven, (sport-)verenigingen en organisaties kunnen we de Mijlpaaltjes eventueel gepersonaliseerd in kleine series maken. Neem hiervoor contact met ons op.