MOGELIJKHEDEN & INSPIRATIE

een tastbaar aandenken van iedere mijlpaal

Een berg beklommen? Een lange afstandswandeling gemaakt? Meegedaan aan een evenement? Ben je net vader of moeder geworden? Bestaat jouw bedrijf 25 jaar? Heeft jouw bedrijf de geplande omzet bereikt? Heb je de milestone in je project bereikt? Om je altijd aan deze bereikte mijlpalen te herinneren hebben we een uniek en tastbaar aandenken ontwikkeld, het MIJLPAALTJE

Het mijlpaaltje is een schaalmodel van de bermpaaltjes die je in het buitenland tegenkomt. De paaltjes zijn vervaardigd van een zeer zuiver en milieuvriendelijk gips. De formaten zijn 8, 10, 12, 14 en 16 cn hoog. Het grootste model is gemaakt van kunststof en is 66 cm hoog.

Standaard bedrukken we beide zijden van het paaltje en is de kop van het paaltje gekleurd. In principe is iedere kleur mogelijk.

We maken het Mijlpaaltje helemaal naar jouw wens en voor jou persoonlijk, welke mijlpaal het ook is geweest. In principe kunnen we ieder ontwerp voor je maken. Ook foto’s kunnen we op het Mijlpaaltje overbrengen. Ga naar de pagina ONTWERP ZELF en probeer het maar eens. Lukt het niet dan maken wij met alle plezier een ontwerp voor je.

Voor bedrijven, wieler- en wandelverenigingen, motorclubs, autoverenigingen kunnen we de Mijlpaaltjes ook in serie maken. Het grootste Mijlpaaltje is ook per dag te huur. Neem hiervoor contact met ons op.