MOGELIJKHEDEN & INSPIRATIE

een tastbaar aandenken van iedere bereikte mijlpaal

Een berg beklommen? Een lange afstandswandeling gemaakt? Meegedaan aan een evenement? Ben je net vader of moeder geworden? Bestaat jouw bedrijf 25 jaar? Heeft jouw bedrijf de geplande omzet bereikt? Heb je de 'milestone' in je project bereikt? Om je altijd aan deze bereikte mijlpalen te herinneren hebben we een uniek en tastbaar aandenken ontwikkeld: het MIJLPAALTJE

Het mijlpaaltje is een schaalmodel van de bermpaaltjes die je in het buitenland nog wel tegenkomt. De paaltjes zijn vervaardigd van een zeer zuiver en milieuvriendelijk gips. De formaten zijn 8, 10, 12, 14 en 16 cm hoog. Grotere formaten kunnen we maken van kunststof. Ook het echte formaat van 66 cm hoog kunnen we bedrukt met uw tekst en logo leveren.

We hebben zes standaard kleuren, maar in overleg zijn andere kleuren mogelijk.

We maken het Mijlpaaltje helemaal naar jouw wens en voor jou persoonlijk, welke mijlpaal het ook is geweest. In principe kunnen we ieder ontwerp voor je maken. Ook foto’s kunnen we op het Mijlpaaltje overbrengen. Ga naar de pagina ONTWERP ZELF en probeer het maar eens. Lukt het niet of kom je er niet uit? Wij maken met alle plezier een ontwerp voor je.

Voor bedrijven, (sport-)verenigingen en organisaties kunnen we de Mijlpaaltjes eventueel gepersonaliseerd in serie maken. Het grootste Mijlpaaltje is ook per dag te huur. Neem hiervoor contact met ons op.