JIJ ONTWERPT (OF WIJ)

WIJ MAKEN

GELEVERD IN 3-5 WERKDAGEN

ZELF EEN MIJLPAALTJE ONTWERPEN?

zo werkt het...

KIES JE KLEUR
Klik hieronder op de oranje balken. Voor de kop van het paaltje kun je kiezen uit zes standaardkleuren. Klik op de vierkantjes om de kleur te veranderen. Staat de kleur die je wilt er niet tussen, neem dan contact met ons op via info@mijlpaaltje.nl.

TYPE DE TEKST
Standaard brengen we vier tekstregels aan op het paaltje, een koptekst en drie regels op het witte vlak. Wil je meer tekstregels of meer tekst, neem dan gerust contact met ons op. Past de tekst er niet helemaal op laat het dan even weten. Wij kunnen het lettertype iets verkleinen waardoor het wel past.

KIES EEN AFBEELDING OF LOGO
Wil je een afbeelding of een logo op het paaltje, klik dan op (AFBEELDING) en voeg de afbeelding of het logo toe via "bladeren". Lukt het niet, neem dan gerust contact met ons op en wij regelen het voor je of maken een ontwerp voor je.

BESTELLEN
Als je op (VERZENDEN) klikt, ontvangen wij jouw ontwerp direct. Je gaat automatisch door naar de betaalpagina. Op de betaalpagina kun je aangeven welk formaat je wilt bestellen en hoeveel Mijlpaaltjes je wilt bestellen. Je kunt online afrekenen via i-Deal of Paypal. Zodra wij je betaling hebben ontvangen is je bestelling definitief.

LEVERTIJD
De levertijd is ca. vijf werkdagen, de verzending gaat via PostNL. Je ontvangt via mail bericht over de bezorging van jouw MIJLPAALTJE.

    KLEUR ▼

    TEKST ▼

    AFBEELDING ▼

    EMAIL ADRES (VUL HIERONDER JE EMAILADRES IN EN TOETS ENTER OF KLIK OP VERZENDEN) ▼