ORGANISATIES en VERENIGINGEN...

ons MIJLPAALTJE biedt veel toepassingen

HET PRODUCT
Het MIJLPAALTJE is vervaardigd van een hoogwaardig en milieuvriendelijk gips en heeft een mooie gladde afwerking. Het kleinste paaltje is 8 cm hoog, de grootste 12 cm. Voor de kop van het paaltje hebben we zes standaardkleuren, maar dit kan in principe iedere kleur zijn. Het witte vlak van het paaltje kan worden voorzien van tekst, eventueel gecombineerd met een logo of een afbeelding.

TOEPASSINGEN
Voor evenementen van wieler- en wandelverenigingen is het MIJLPAALTJE bij uitstek een toepasselijk en uniek aandenken, maar ook voor andere sportverenigingen zoals auto-, motor- of toerclubs en vriendengroepen is het paaltje een prachtige herinnering voor deelnemers. Bedrijven kunnen het MIJLPAALTJE inzetten voor behaalde doelstellingen, maar het is ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld jubilarissen in het zonnetje te zetten.

PRIJZEN
afmetingen-paaltjesFORMATEN & PRIJZEN
8 cm = € 15,95
10 cm = € 26,95
12 cm = € 39,95

Voor grotere aantallen kunt u het beste contact met ons opnemen.

OVER MIJLPAALTJE.NL
MIJLPAALTJE.NL is een handelsnaam van MILARIUM B.V. Met het aanbieden van miniatuur mijlpaaltjes bieden wij personen en organisatie de mogelijkheid van hun bereikte mijlpalen een unieke en tastbare herinnering te maken. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting Alpe d'HuZes.