BEDRIJVEN, ORGANISATIES, VERENIGINGEN...

ons MIJLPAALTJE biedt heel veel toepassingen

HET PRODUCT
Het MIJLPAALTJE is vervaardigd van een hoogwaardig en milieuvriendelijk gips en heeft een mooie gladde afwerking. Het kleinste paaltje is 8 cm hoog, de grootste 16 cm. Voor de kop van het paaltje hebben we zes standaardkleuren, maar dit kan in principe iedere kleur zijn. Het witte vlak van het paaltje kan worden voorzien van tekst, eventueel gecombineerd met een logo of een afbeelding. Naast de MIJLPAALTJES van gips hebben kunnen we van kunststof grotere formaten maken en zelfs ook het echte formaat van 66 cm hoog. Deze is weerbestendig en is ook per dag te huur.

TOEPASSINGEN
Voor evenementen van wieler- en wandelverenigingen is het MIJLPAALTJE bij uitstek een toepasselijk en uniek aandenken, maar ook voor andere sportverenigingen zoals auto-, motor- of toerclubs en vriendengroepen is het paaltje een prachtige herinnering voor deelnemers. Bedrijven kunnen het MIJLPAALTJE inzetten voor behaalde doelstellingen en het is ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld jubilarissen in het zonnetje te zetten.

VERPAKKING EN VERZENDING
De paaltjes kunnen worden verpakt per stuk of in verzameldozen. Wij verzorgen in overleg graag de verpakking en verzending.

afmetingen-paaltjesFORMATEN & PRIJZEN
8 cm = € 14,95
10 cm = € 24,95
12 cm = € 39,95
14 cm = € 54,95
16 cm prijs op aanvraag
66 cm prijs op aanvraag

Verzending gaat via PostNL: € 6,95 tot 10 kg. Voor grote aantallen kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een passende offerte.

OVER MIJLPAALTJE.NL
MIJLPAALTJE.NL is een handelsnaam van MILARIUM B.V. Met het aanbieden van miniatuur mijlpaaltjes bieden wij personen en bedrijven de mogelijkheid van hun bereikte mijlpalen een unieke en tastbare herinnering te maken. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting Alpe d'HuZes en Bunniksride, een fietstoertocht voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.