Souvenir Utrecht

Hoe leuk is het om van jouw persoonlijk bereikte mijlpaal, of die van familie of vrienden, een unieke en tastbare herinnering te maken in de vorm van een MIJLPAALTJE. Je kunt hier je persoonlijke MIJLPAALTJE zelf ontwerpen en bestellen al vanaf slechts €14,95 (exclusief verzendkosten). Ieder Mijlpaaltje wordt volledig handmatig vervaardigd en is een 100% duurzaam en Nederlands product. Met de verkoop van de Mijlpaaltjes ondersteunen we Alpe d’HuZes (www.opgevenisgeenoptie.nl) en Bunniks Ride, een fietstoertocht voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht (www.bunniksride.nl).

KIES JE KLEUR
Voor de kop van het paaltje kun je kiezen uit zes standaardkleuren. Klik op op de ontwerppagina op de vierkantjes om de kleur te veranderen. Staat de kleur die je wilt er niet tussen, neem dan contact met ons op via info@mijlpaaltje.nl. Tegen een geringe meerprijs is in principe iedere andere kleur mogelijk.

TEKST
Standaard bedrukken we het paaltje met een afbeelding of een logo en vier tekstregels: een kopregel en drie regels op het witte vlak. Wil je meer tekstregels, neem dan contact met ons op.

KIES EEN AFBEELDING OF LOGO
Wil je een afbeelding of logo op het paaltje, klik dan op (AFBEELDING) en voeg via “bladeren” een afbeelding of logo toe aan je bestelling. De maximale grootte van het bestand dat je kunt plaatsen is 10MB. Lukt het niet, neem dan gerust contact met ons op en wij regelen het voor je.

BESTELLEN
Als je op (VERZENDEN) klikt, ontvangen wij jouw ontwerp en gaan we na je betaling voor je aan de slag. Als je op (VERZENDEN) hebt geklikt kom je automatisch op de betaalpagina. Op deze pagina geef je aan hoeveel paaltjes je wilt bestellen, in welk formaat en kun je veilig en vertrouwd afrekenen via i-Deal of Paypal. Zodra wij je betaling hebben ontvangen is je bestelling definitief. Voor deelnemers aan ALPE D’HUZES hebben we een aparte pagina. Van ieder besteld Alp d’HuZes MIJLPAALTJE gaat een deel van de opbrengst naar Alpe d’HuZes.

LEVERTIJD
De standaard levertijd is drie tot vijf werkdagen. De verzending van het paaltje is via PostNL. Je ontvangt een mailtje wanneer PostNL jouw MIJLPAALTJE bezorgt.