BEDRIJVEN, ORGANISATIES, VERENIGINGEN...

ons MIJLPAALTJE is op iedereen van toepassing

HET PRODUCT
Het MIJLPAALTJE is vervaardigd van een hoogwaardig soort gips en heeft een mooie gladde afwerking. Het gips is een milieuvriendelijk nevenproduct uit de industrie. Het kleinste paaltje is 8cm hoog en de grootste 16cm. Voor de kop van het paaltje hebben we zes standaardkleuren, maar dit kan in principe iedere kleur zijn. Het witte vlak van het paaltje kan worden voorzien van tekst, eventueel gecombineerd met een logo of een afbeelding. Op deze pagina zie je enkele voorbeelden.

TOEPASSINGEN
Voor evenementen van wieler- en wandelverenigingen is het MIJLPAALTJE bij uitstek een toepasselijk en uniek aandenken, maar ook voor andere sportverenigingen zoals auto-, motor- of toerclubs en vriendengroepen is het paaltje een prachtige herinnering voor deelnemers. Bedrijven kunnen het MIJLPAALTJE inzetten voor behaalde doelstellingen en is het uitermate geschikt om bijvoorbeeld jubilarissen in het zonnetje te zetten.

VERPAKKING EN VERZENDING
De paaltjes kunnen worden verpakt per stuk of in verzameldozen. Wij verzorgen in overleg graag de verpakking en verzending.

afmetingen-paaltjesFORMATEN & PRIJZEN
8 cm = € 14,95
10 cm = € 24,95
12 cm = € 39,95
14 cm = € 54,95
16 cm momenteel niet leverbaar

Verzending via PostNL: € 6,95 tot 10 kg. Voor grote aantallen kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een passende offerte.

OVER MIJLPAALTJE.NL
MIJLPAALTJE.NL is een handelsnaam van MILARIUM B.V. Met het aanbieden van miniatuur mijlpaaltjes bieden wij personen en bedrijven de mogelijkheid van hun persoonlijk bereikte mijlpalen een unieke en tastbare herinnering te maken. De mijlpaaltjes worden geproduceerd in samenwerking met een organisatie die zich richt op het samenbrengen van werk en mensen die onder de Participatiewet vallen en hen helpt zich verder te ontwikkelen.